Παυλοπούλου Δέσποινα MD, Msc

Image
Image

Γεννήθηκα το 1980 στην Ρόδο όπου και μεγάλωσα.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή το 2003 με βαθμολογία «Λίαν Καλώς».

Υπηρέτησα στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και στη συνέχεια πραγματοποίησα την Υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων – Αρκαδίας και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σύμης – Δωδεκάνησα.

Ταυτόχρονα δίδαξα ιατρικά θέματα στα Κ.Ε.Ε. και ασχολήθηκα με τη συγγραφή άρθρων και την επιμέλεια εκδόσεων σε ιατρικά περιοδικά, την διοργάνωση συνεδρίων και με την έρευνα.

Το 2009 ξεκίνησα την πενταετή ειδίκευσή μου στην Παθολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ‘ο Ευαγγελισμός’. Ως ειδικευόμενη αντιμετώπισα μεγάλο αριθμό περιστατικών και είχα ενεργό συμμετοχή στο έργο της παθολογικής, καρδιολογικής και ενδοκρινολογικής κλινικής καθώς και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Επίσης εκπαιδεύτηκα στα εξωτερικά ιατρεία της αρτηριακής υπέρτασης, δυσλιπιδαιμίας, σακχαρώδους διαβήτη και στην διερεύνηση χρόνιων παθολογικών περιστατικών.

Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Ανακουφιστικής Φροντίδας Χρονίως Πασχόντων.

Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά Ισπανικά και Ιταλικά και έχω βραβευτεί και τιμηθεί για την εθελοντική προσφορά των ιατρικών υπηρεσιών όπως και για τις ιατρικές μου γνώσεις.

Έχω παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικούς σεμιναριακούς κύκλους στα αντικείμενα της λοιμωξιολογίας, υπέρτασης, σακχαρώδους διαβήτη, δυσλιπιδαιμίας και λοιπών μεταβολικών διαταραχών

Επιπλέον εκπαιδεύτηκα στην Ψυχολογική Αξιολόγηση Ενηλίκων και είμαι Πιστοποιημένος Ανανήπτης BLS, ATLS, ACLS και Εκπαιδευτής Ενηλίκων και υποψήφια Εκπαιδευτής BLS (Basic Life Support).

Τον Δεκέμβριο του 2014 έλαβα την ειδικότητα της Ειδικού Παθολόγου και πλέον διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Πειραιά, προσφέροντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε κάθε ασθενή.

Συμμετέχω και παρακολουθώ τακτικά συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια για θέματα που άπτονται της ειδικότητας μου.

Image

Εγγραφή στο Newsletter